Szerző: mz

2001. február 21. 20:32

A HP új A és N osztályú kiszolgálókat jelentett be

[Noguchi] A Hewlett-Packard Company újonnan bemutatott HP e3000 A és N osztályú szerverei elődeiknél 65 százalékkal nagyobb teljesítményt nyújtanak. Az MPE/iX 7.0 operációs rendszerrel működő eszközök gyors és kitűnően méretezhető platformot kínálnak a vállalati ellátási láncok, a postai csomagküldő szolgálatok, az egészségügyi intézmények és az oktatási szolgáltatók alkalmazásainak támogatásához.

Az A osztály

A kisméretű, gyors és kedvező árú HP e3000 A osztályú szerver világhálós működésre felkészített, alapszintű adatkezelési megoldást biztosít felhasználói számára. Teljesítménye akár 65 százalékkal is meghaladhatja a korábbi alapszintű e3000 szerverekét. Az eszköz 110 vagy 140 MHz-es változatban, egy vagy két processzorral rendelhető meg. Maximális memóriakapacitása 8 GB.

Az N osztály

A HP e3000 N osztályú szerver gyors, gazdaságos, a közép- illetve a felső kategória követelményeit egyaránt kielégítő rendszer. Teljesítménye akár 35 százalékkal is meghaladhatja az elődjeként számon tartott 12-processzoros 997 szerverét. Kétszázhúsz, 330, 440 illetve 550 MHz-es változatban, 1-4 processzorral rendelhető meg. Maximális memóriakapacitása 16 GB. A HP e3000 N osztály rendkívül költséghatékony megoldást kínál a régi vállalati szerverek konszolidálására.

A HP e3000 A és N osztályú szerverek kitűnően alkalmasak a támogatási ciklusidejük vége felé járó, régi e3000 szerverek (például a 2002. áprilisáig támogatott HP e3000 9x7 szerverek) felváltására. A több régi szervert egyetlen új HP e3000 A vagy N osztályú szerverbe konszolidáló ügyfelek támogatási költségmegtakarítása az új szerverek árának jelentős részét fedezi.

A HP e3000 A és N osztályú szerverek modern busz-struktúrája több jelenlegi PA-RISC (Precision Architecture RISC) processzor illetve magasabb frekvenciaszintű jövőbeni processzorgeneráció támogatására képes. Ha a cég növekedése a későbbiekben bővítést tesz szükségessé, az ügyfél könnyen építhet a szerverekbe újabb vagy gyorsabb processzorokat, nagyobb I/O kapacitást vagy memóriát. Az eszköz megbízhatósági, teljesítménybeli, méretezési és rendelkezésre állási jellemzői, valamint a hozzá kínált proaktív támogatás gondoskodnak arról, hogy a világ minden táján megvalósuljon a 7x24 órás üzemidő.

A HP e3000 A és N osztály előtelepített Image/SQL adatbázis-kezelő szoftverének köszönhetően drága, külső adatbázis nélkül is maximális adatbiztonság garantálható. Az adatbázis ipari szabványos SQL-interfészekkel, valamint az MPE/iX operációs rendszer teljesítményéhez és méretezhetőségéhez hangolt, online tranzakciókezelő rendszerrel rendelkezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.