Szerző: Vörös Péter

2001. január 31. 14:35

A Compaq viszonteladója lesz az Intel NetStructure eszközeinek

[TechWeb] Az eredetileg az Intel által gyártott szerver eszközök viszonteladásáról állapodott meg most a két cég. A Compaq a második jelentős gyártó, amelyik értékesíti az Intel NetStructure eszköz családját, az első a sorban a Hewlett-Packard volt.

Tavaly az Intel úgy döntött, hogy kivonul a szerver eszköz piacról és inkább olyan cégeken keresztül értékesíti ezen eszközöket, mint a Compaq. A Compaq számára azért is előnyös a mostani megállapodás, mert a NetStructure termékek jól kiegészítik a cég saját TaskSmart márkáját. Az Intel technológiáját és a Compaq fejlesztéseit összekapcsolva a Compaq teljesebb megoldásokat tud nyújtani, mondta John Young, a Compaq TaskSmart termékcsalád elnökhelyettese. Young szerint a cég egy olyan technológiát vesz át az Intel-től, amelyik egyszerű, biztonságos, és skálázható.

A NetStructure név alatt a Compaq egy VPN ill. SSL gyorsítót fog értékesíteni, valamint egy XML terméket. A Compaq jelenlegi TaskSmart termékcsaládja tartalmazza az nSeries fürtözött NAS terméket és a cSeries-t, amelyet tartalom kezelésre és gyorsításra terveztek. A jövőben a Compaq megpróbálja a technológiát egyesíteni a TaskSmart termékvonallal, ami azt jelenti, hogy a Compaq egy közös hardver platformot ill. szoftver eszközöket fog kifejleszteni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról