Szerző: Barna József

2001. január 30. 22:53

A Plextor bejelentette PlexWriter 16/10/40A típusjelű CD-RW meghajtóját

[GA-Hardware] A Plextor ma jelentette be legújabb nagysebességű, EIDE (ATAPI-4) interfészre csatlakoztatható PlexWriter 16/10/40A CD-RW meghajtóját. Az új PlexWriter modell az olvasást maximum 40-szeres, az írást 16-szoros, az újraírást pedig 10-szeres (jelenleg a leggyorsabb) sebességgel végzi.

A Plug & Play, BURN-Proof technológiát (buffer kiürülést megakadályozó technológia) alkalmazó író hat perc alatt képes újraírni egy 650 MB-os CD-RW lemezt.


A világ egyik leggyorsabb CD-RW meghajtója

Az új termék Európában februártól lesz megvásárolható dobozos és OEM kivitelben. A dobozos változat, mely 309 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba, egy-egy darab üres CD-R és CD-RW lemezt, valamint a WinOnCD és DirectCD programokat is tartalmazza.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról