Szerző: Kovács Attila

2001. február 11. 21:55

Új Glimmer, avagy kijött a programozóknak készült szövegszerkesztő 1.0.1-es verziója

HIRDETÉS

Közel három hónap csönd után, február negyedikén megjelent a Glimmer (CodeCommander avagy Latte) legújabb verziója. A verziószámosztáskor ez a változat az 1.0.1-es számot kapta, és ezen felül a kiadás a "No Sex In The Champaign Room" nevet is viseli. A következő javításokat illetve új funkciók implementálását eszközölték az elmúlt három hónapban a programon:
  • A find/replace parancs most már egyszerre több fájlon is elvégezhető.
  • Már lehetséges az oszloptörlés, ha egyszerre több sor is ki van jelölve.
  • Apróbb hibajavítások.
Az 1.0.1-es változatot innen tudjátok lebányászni. Én most forgattam le és eddig semmi kellemetlen dolgot nem művelt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az előző verzióval (1.0) sem volt semmi bajom, pedig volt rá példa, hogy egyszerre több megabájtnyi perl és php forrás volt betöltve. Egy szónak is száz a vége: akinek egy jó GTK-ra (GNOME) épülő, parancskiemelést támogató szövegszerkesztőre van szüksége a forráskódjai kordában tartásához, annak szívből ajánlom a Glimmert.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 18:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.