:

Szerző: sammer

2001. január 30. 05:27

Új Project Eden screenshotok és infók a játékról

A Core Design több, mint 20 új screenshotot adott ki készülő sci-fi akció/kalandjátékából, a Project Eden-ből.



A további shotok megtekintéséhez kattints ide

A fejlesztő team tagjai régebben a Tomb Raider sorozat legelső részének megírásában vették ki részüket. A Project Eden egy akció/kalandjáték lesz, amiben "radikálisan keverni fogják az akció és kalandelemeket", és kedvünk szerint váltogathatunk majd saját nézet és külső nézet között. A játék alatt egy négy karakterből álló csapatot irányítunk single vagy multiplayer módban, és a játékmenet fontos részét fogják képezni a karakterek közötti párbeszédek. A grafikai megvalósításra jellemző még, hogy saját nézetben (first person) láthatjuk majd a felsőtestünke illetve a lábainkat, ezzel is fokozva a játék realitását, és a női karakterek előnyét az akciókban ;).

A Project Eden 2001 májusában fog megjeleni az Eidos Interactive gondozásában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 20:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.