Szerző: Bőle György

2001. január 28. 03:06

Továbbgyűrűzik a cybermozgalom - Quake3 Magyar Profi Liga

[MPortal] Február 3-4-én újra megremeg a föld! A Virtuális Sport Ifjúsági Egyesület által megalkotott EarthQuake verseny immáron rendezvénysorozattá fejlődött.

[MPortal] Február 3-4-én újra megremeg a föld! A Virtuális Sport Ifjúsági Egyesület által megalkotott EarthQuake verseny immáron rendezvénysorozattá fejlődött.

Ennek a rendezvénysorozatnak első állomása a jövő hétvégén induló Magyar Profi Liga (MPL), illetve a versennyel egybekötött lanparty. A versenyre egyrészt várják az MPL-re nevezett Quake3 f2f (face to face - egy az egy ellen) fanatikusokat, és természetesen azokat is, akik csupán az online játékok virtuális harcmezején szeretnének eltölteni egy kellemes hétvégét.

Aki elég tehetségesnek és rutinosnak érzi magát, hogy Magyarország top32-jébe kerüljön, az most megteheti, ugyanis 2001-ben 4 alkalommal lesz megrendezve a top32 csatája. A szervezők azokat sem tartják vissza, akik csak játszani szeretnének, vagy akik csupán nézőként akarnak résztvenni.

Amennyiben kedvet kaptál a versenyhez, minden információt megtalálsz az EarthQuake honlapján, jelentkezni az MPL-re pedig itt lehet.

A belépőjegy árak:

Versenybelépő: 2000 Ft
Fun belépő: 1500 Ft
Spect (néző) belépő: 500 Ft
Ezúton ajánlanám a téma iránt érdeklődő olvasóink figyelmében az EarthQuake 2 versenyről, és a professzionális cyber játékosokról készült cikkeinket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról