:

Szerző: mz

2001. január 26. 22:06

Ingyenes webes áruházi demó az Oracle-től

[Oracle] Az Oracle bejelentette, hogy az ipar első online fejlesztői szolgáltatója, az Oracle Technology Network (OTN) ingyenesen lehetővé tett több mint 1,3 millió tagja számára egy csomagolt webes áruházi demót, amely szimulálja az XML használatát egy online vállalatközi piacon.

A legújabb Oracle9i technológián alapuló demó a Java hordozhatóságát és az XML rugalmasságát kihasználva bemutatja a webes kereskedők és beszállítóik közötti, ügy-félmegrendelésekre vonatkozó információk cseréjét különböző platformok és operációs rendszerek között. A bemutató az XML segítségével írja le az ügyfelek megrendeléseit, és részletesen bemutatja, hogyan lehet ezeket az adatokat az Oracle XSQL servletjével úgy feldolgozni, hogy a piactérre újonnan belépő online vállalatoknak ne legyenek formázási problémái. Azok az Internetre fejlesztők, akik első kézből szeretnék látni az XML vállalatközi piactereken való használatát, máris letölthetik és tanulmányozhatják a webes áruház demóját.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.