Szerző: sammer

2001. január 26. 05:34

Újabb részletek a Diablo II kiegészítő csomagjáról

A Blizzard Entertainment új képeket adott ki és részleteket árult el a készülõ Diablo II kiegészítõ lemezérõl, a Lord of Destruction-ról.

Druid -- A Druidok Scosglen északi erdeiben laknak, ahol a keleti varázsló klánoktól elkülönülve fejlesztgetik mágikus képességeiket. A Druidok a népük védelmezõ királyai, rendszerint nagy távolságokban élnek egymástól a számukra kialakított masszív kõtornyokban, szorosan együtt a természettel. Mint a természet erõinek mesterei írányítani tudják az élõ szervezeteket, és saját oldalukra tudják fordítani a természet erõit.

A Druidok talán leglátványosabb ereje az, amikor harcos vadállatokká alakulnak. Ezen képességük miatt az uralmuk alá tartozó népek sosem tudhatják mikor figyelik őket. Az alattvalók között számos felkelést elõzõtt már meg az a tudat, hogy a környéken bóklászó állatok könnyen lehetnek Druid kémek is, akik keményen bűntetik a lázadásokat.

A Druidok egyaránt képesek irányítani az elemi és elsõrendû energiákat. Az elemek fölötti uralom lehetõséget ad nekik tûz, föld, és szél típusú varázslatok alkalmazására, az elsõrendû varázslataikkal pedig állatoknak és nõvényeknek tudnak parancsolni, illetve fel tudnak támasztani ragadozó madarakat, farkasokat, és minden egyebet ami a segítségükre tud válni. Képesek saját kinézetüket más állatokéra változtatni, mint akár egy hatalmas medve vagy egy vérszomjas farkas és ebben a formában még egyéb különleges erõket is a segítségükre hívhatnak.



Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról