Szerző: sammer

2001. január 24. 03:46

Újabb részletek láttak napvilágot a Psychotoxic nevű "Technothriller" játékról

A CDV Software új részleteket árult el a NuClear Vision fejlesztésében készülő Psychotoxic nevű "technothriller" lövöldözős játékról.


A játék a jelen kori New York-ban játszódik. Az apokalipszis négy lovasából három már látogatását tette a Földön, és a negyedik és egyben legveszélyesebb lovas is készülődik a pusztításra. Az erőszak és agresszió az egész világon elhatalmasodott. Az utolsó esély, a játék főszereplője Angie Prophet, aki nem egyszerű földi halandó, hanem angyal és védelmező egyben, aki több ezer évvel ezelőtt született azért, hogy ha eljön az ideje, megmentse a gyanútlan emberi fajt a halálos veszélytől.

A játék tulajdonságai:

  • Továbbfejlesztett fény effektek a Vulpine engine-nek köszönhetően
  • Komor atmoszféra, amit alaposan kidolgozott zenei háttér egészít ki
  • 15 valós helyszínről mindtázott pálya
  • 7 pálya, ami a karakter legnagyobb félelmeit tárja fel
  • 17 különböző fegyver, mindegyik a saját kiegészítőjével és tuningolhatóságával

A Psychotoxic: Az apokalipszis négy lovasa egy 3D-s lövöldözős játék kinézetű "technothriller", ami a Vulpine 3D-s játékmotort használja. A játék 2002 végén fog megjelenni a CDV Software kiadásában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról