Szerző: sammer

2001. január 24. 03:01

Megjelentek az első információk a Heaven and Hell istenszimulátor játékról

A CDV új részleteket árult el a Heaven and Hell istenszimulátor játékról, amit a MadCat fejleszt PC-re és Xbox konzolra egyaránt.

A Heaven and Hell-ben a játék kezdetekor választhatunk, hogy Isten vagy Ördög szerepét szeretnénk magunkra vállalni. A játékos ízlésének megfelelően a választás szerint két teljesen eltérő játékstílust követel meg a két oldal, beleértve az építkezést, a fejlődés menetét, a harcokat és az ellenség birodalmának lerombolását.

A cél az, hogy a négy különböző fajből minél több pogány telepest nyerjünk meg magunknak, akik azután erősíteni fogják isteni vagy éppen pokoli hatalmunkat. Szerepünknek megfelelően isteni vagy ördögi viselkedésmódot vehetünk fel, például megbüntethetjük, megbánthatjuk, megjutalmazhatjuk, vagy isteni jóságot és szeretetet nyújthatunk alattvalóinknak. Emellett lehetőségünk lesz megmutatni természetfeletti hatalmunkat is csodatevésekkel, vagy éppen katasztrófákkal (villámok, özönvíz, szöcskeáradat, stb), hogy meggyőzzünk vagy megfélemlítsük a kiszemelt telepeseket.

A játék tulajdonságai:

  • Új játék típus: a lényeg ezúttal nem új csapatok építésén van, hanem a már meglévő ártatlan polgárokat kell magunk mellé állítani különböző manipulációkkal
  • Négy különböző faj
  • Különleges gazdálkodási rendszer, ami mind a négy faj hozzánk való viszonyától erősen függ
  • Egyedülálló karakterek (látnokok) speciális képességekkel
  • Alaposan kidolgozott 3D-s világ és karakterek
  • A nappalok és éjszakák váltakozása befolyásolja a Jó és a Rossz aktuális erejét

A Heaven and Hell 2002 harmadik negyedévében fog megjelenni a CDV gondozásában.


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról