:

Szerző: sammer

2001. január 16. 06:39

Bejelentették a Luna: Moon Colony Simulator játékot

Az Anarchy Enterprises és Unique Entertainment bejelentették a Luna: Moon Colony Simulator nevű 3D-s szimulátor/stratégiai játékukat, amiben a gyarmatosítás, kereskedelem, űrharcosok és idegen lények játszák a főszerepet. Feladatunk a Hold meghódítása azáltal, hogy városokat építünk rá, kitermeljük az értékes nyersanyagokat, kereskedünk a földiekkel és az földönkívüli népekkel, és új technológiákat fejlesztünk az emberiség gyorsabb fejlődésének érdekében.

A Luna teljes szabadságot ad a nézelődéshez, amit egy realisztikus 3D-s világban tehetünk meg dinamikus surround hangzás mellett. Ebből a szabadon mozgatható külső kameranézetből kell felépítenünk a kolóniákat, kiépítenünk az iparágakat, lebonyolítanunk a kereskedelmet és lehetőleg túlélni az űrben jelentkező veszélyeket és katasztrófákat. Küldetésünk az emberiség utolsó lehetősége, és a Föld kimerült nyersanyag készletét kell pótolnunk miközben idegen fajokkal kötünk majd barátságot vagy éppen igázunk le, és idő közben felfedezhetjük az univerzum titkait is.

A játék néhány tulajdonsága:

  • Teljes mozgási szabadság a 3D-s környezetben
  • Dinamikus fényeffektek és 3D-s speciális effektek
  • Több, mint 50 3D-s hold épület, többek között lakóépületek, gyárak, kutató központok, szórakozási és katonai létesítmények
  • 10 katasztrófa típus, mint a meteorzápor, terrorista támadások, holdrengések és földönkívüli támadások
  • stb.


Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.