:

Szerző: bassline

2001. január 4. 19:48

Project I.G.I. 2 még az idén ?

Számos külföldi portálon olvasható egy hír, miszerint "sajnos nem lesz multiplayer patch a P:IGI-hoz, de jön a Project I.G.I. 2, melynek lesz multiplayer támogatása, és minden felrótt hibát kijavítanak benne". Sajnos azonban az összes hír, egy a ProjectIGI forumán megjelent hozzászólásra alapszik, mely eléggé bizonytalannak tűnik.

Az tény, hogy az Innerloop fejlesztőcsapata nem igazán őrült a karácsonyi kiadási határidőnek, amit a kiadó Eidos követelt meg. Példának okáért érdemes megemlíteni, hogy a megjelenés napja előtt 3 nappal jelezték, hogy hiányolják a játékban a pálya közbeni mentési lehetőséget. Válaszként érkezett, hogy ennek kijavítására sajnos a hátralévő két nap nem elegendő. A másik felrótt súlyos hiba, hogy néhány pályán az ellenfelek újra születnek, meglehetősen rontva ezzel a játék valósághűségét. Elképzelhetőnek tartom tehát, hogy egy patch napvilágot lát ezeknek orvoslására, azonban a 2. rész elkészűlését valószinűleg decemberre értették. A nem hivatalos forrás szerint ugyanis a P:IGI 2 még ezen a télen elkészül. Reméljük a hálozati támogatás terén a következő karácsonyra terveznek, mert ha nem, akkor meg nézhetjük majd a játék hálózati részének optimalizáltságát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.