Szerző: mz

2000. december 11. 21:57

Az Ericsson 12 millióval támogatja a CDMA és 4G fejlesztéseket

[Noguchi] Az Ericsson 12 millió dollárral támogatja a California Institute for Telecommunications and Information Technology [Cal-(IT)2] kutatását a CDMA fejlődése és a negyedik generációs (4G) vezeték nélküli technológiák terén. Az Ericsson Kalifornia állammal együtt szponzorálja a Cal-(IT)2 kutatásait, az állam 100 millió dolláros kutatási hozzájárulást különített el.

"Az Ericsson nagyon örül, hogy támogathatja a Cal-(IT)2 kutatási tevékenységét" - mondta San Diego-ban Åke Persson, az Ericsson Wireless Communications, Inc. elnöke. "Az Ericsson régóta élen jár a telekommunikációs kutató-fejlesztő tevékenységben. Meggyőződésünk, hogy a Cal-(IT)2-hoz hasonló kutatási programok támogatása olyan befektetés, amely jelentős globális hatással lesz az iparágra és a telekommunikációs fejlődésére."

Az Ericsson és a Cal-(IT)2 közös kutatási céljai többek között a CDMA vezeték nélküli technológia, a fejlett antennarendszerek, a következő generációs mobil Internet, a szolgáltatási minőség, a táperősítő technológiák és a vezeték nélküli hálózatok kutatása-fejlesztése.

"Ezek mind nagyon fontos kutatási területek, amelyek biztosítják a vezeték nélküli kommunikáció jövőjét" - mondta Håkan Eriksson, az Ericsson Corporate Research alelnöke. "Ez a befektetés is bizonyítja, mennyire elkötelezett az Ericsson a San Diego-i régióban folytatott kutatási tevékenység mellett."
Nagyon örülünk, hogy az Ericsson lett iparági partnerünk" - nyilatkozta Larry Smarr, a Cal-(IT)2 igazgatója és a San Diego-i egyetem professzora. "A vezeték nélküli telekommunikáció globális piacvezetőjeként kritikus szaktudással járulnak hozzá a fakultásunk legfontosabb kutatási területeihez.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.