Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 28. 13:00

Hosszabb karbantartás lesz a Telekomnál, erre lehet számítani

Március 14-16. közé ütemezte a Magyar Telekom informatikai rendszereinek karbantartását, amit igyekszik úgy kivitelezni, hogy a lehető legkevesebb fennakadást érzékeljék az ügyfelek.

Március 14-én 18 órától várhatóan március 16-án 8 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető, valamint március 14-én csütörtökön az üzletek is a nyitvatartási időnél hamarabb, 18 órakor bezárnak - küldte ki a szolgáltató az előzetes tájékoztatást, amiről már honlapján is olvashatnak az ügyfelek.

Az ütemezett karbantartás ideje alatta a mobil- és otthoni szolgáltatások működni fognak, a Telekom ügyfelei a mobil díjcsomagjukba foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások, tehát az otthoni (vezetékes) telefon, internet és a TV szolgáltatás is működni fog.

telekom_shop_2

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Tekintettel arra, hogy a karbantartás időszaka alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő vásárlása nem lesz elérhető, a Telekom ezen időszakra korlátlan netet biztosít minden lakossági és üzleti mobil ügyfele számára belföldön, melynek aktiválása automatikus. Külföldi tartózkodás esetén pedig EU-ban 5 GB netet, míg EU-n kívül 2 GB EU-n kívüli netet biztosít, melyet szintén automatikusan aktivál, az ügyfeleknek nincs ezzel további teendője.

A karbantartás ideje alatt a 1414-es lakossági és a 1400-ás üzletitelefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal áll majd rendelkezésre és a várakozási időis az átlagosnál hosszabb lehet.

A karbantartás előtti napokban, illetve annak ideje alatt a szolgáltató a Facebook oldalán folyamatos tájékoztatással segíti ügyfeleit.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról