:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 28. 13:00

Hosszabb karbantartás lesz a Telekomnál, erre lehet számítani

Március 14-16. közé ütemezte a Magyar Telekom informatikai rendszereinek karbantartását, amit igyekszik úgy kivitelezni, hogy a lehető legkevesebb fennakadást érzékeljék az ügyfelek.

Március 14-én 18 órától várhatóan március 16-án 8 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető, valamint március 14-én csütörtökön az üzletek is a nyitvatartási időnél hamarabb, 18 órakor bezárnak - küldte ki a szolgáltató az előzetes tájékoztatást, amiről már honlapján is olvashatnak az ügyfelek.

Az ütemezett karbantartás ideje alatta a mobil- és otthoni szolgáltatások működni fognak, a Telekom ügyfelei a mobil díjcsomagjukba foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások, tehát az otthoni (vezetékes) telefon, internet és a TV szolgáltatás is működni fog.

telekom_shop_2

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Tekintettel arra, hogy a karbantartás időszaka alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő vásárlása nem lesz elérhető, a Telekom ezen időszakra korlátlan netet biztosít minden lakossági és üzleti mobil ügyfele számára belföldön, melynek aktiválása automatikus. Külföldi tartózkodás esetén pedig EU-ban 5 GB netet, míg EU-n kívül 2 GB EU-n kívüli netet biztosít, melyet szintén automatikusan aktivál, az ügyfeleknek nincs ezzel további teendője.

A karbantartás ideje alatt a 1414-es lakossági és a 1400-ás üzletitelefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal áll majd rendelkezésre és a várakozási időis az átlagosnál hosszabb lehet.

A karbantartás előtti napokban, illetve annak ideje alatt a szolgáltató a Facebook oldalán folyamatos tájékoztatással segíti ügyfeleit.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 13:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.