Szerző: Koi Tamás

2023. szeptember 20. 10:06

Rövidesen cégek is vehetnek kiemelt státuszt a Facebookon

Cégekre is kiterjeszti "Meta Verified" nevű szolgáltatását a Meta, mely idén év elején tette lehetővé elsősorban kreatív profik számára, hogy Facebook- vagy Instagram-fiókjukat meghatározott havi díj fejében megvédjék, illetve kiemelt támogatást kapjanak a szolgáltatótól bárminemű probléma esetén.

A Facebookon és az Instagramon jelen lévő vállalkozások, szervezetek egyéni döntésük alapján rövidesen kiemelkedhetnek a szürkeségből és megkaphatják a kreatív profik számára idén februárban elérhetővé tett kék pipát, vagyis a "Meta Verified" plecsnit - jelentette be szerdán a Meta.

A program nyújtotta előnyökért cserébe a cégeknek is fizetniük kell havi alapon, oldalanként 22 dollárt a Facebookon és az Instagramon - ha mindkét szolgáltatásra meg akarják vásárolni a kiemelt státuszt, akkor kedvezményes áron, 35 dollárért tehetik azt meg.

meta_verified

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A Meta Verified program a cégek számára lényegében ugyanazokat a privilégiumokat kínálja, mint amit a kreatív szakemberek, azaz különböző celebek, influenszerek, újságírók érhetnek el a csatlakozást követően, azaz amellett, hogy az oldal neve mellett megjelenik a kék pipát ábrázoló jelvény, a Meta több biztosítékot nyújt a fiók eltulajdonítása ellen, kiemelt láthatóságot biztosít az oldalnak, illetve kiemelt támogatást is kaphatnak az üzemeltetők bármilyen felmerült probléma esetében.

A szervezetek ugyanakkor csak előzetes ellenőrzést követően kaphatják meg a kiemelt státuszt, mely telefonhívás, illetve e-mail vagy domain-verifikáció alapján működik majd.

A Facebookon és az Instagramon túl a cégek később a cégcsoporthoz tartozó WhatsApp azonnali üzenetküldő platformon is vásárolhatnak majd maguknak ellenőrzött/kiemelt státuszt.

A Meta Verified platform a következő hetekben válik elérhetővé a cégek/szervezetek számára, szokás szerint eleinte csak néhány piacon, melyek számát a cég fokozatosan bővíti a következő hónapokban.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról