Szerző: HIRDETÉS

2022. május 1. 21:10

A tökéletes ipari számítógép gépi tanulási alkalmazásokhoz

Az új C6675 vezérlőszekrénybe építhető ipari számítógép ötvözi az ATX alaplapot és a C6670 ipari szerver készülékházát és tápegységét, hogy lehetővé tegye nagyméretű és nagy teljesítményű grafikus kártyák használatát különösen a fejlett gépi tanulási és gépi látás alkalmazások számára.

A C6675 nem más mint a C6670 ipari szerver és a C6650 vezérlőszekrénybe építhető ipari számítógép tökéletes szimbiózisa. Az új vezérlőszekrénybe építhető ipari számítógép a legújabb generációs Intel® Celeron, Pentium vagy Core i3/i5/i7 platformokon alapuló, a legmagasabb teljesítményosztályba tartozó komponensekkel van felszerelve Beckhoff ATX alaplapon.

A C6670-től átvett készülékház és hűtési koncepció többek között további nagy teljesítményű grafikus kártyák használatát is lehetővé teszi. Ez azt jelenti, hogy a gépi tanulás vagy a gépi látás területén még a nagy számításigényű alkalmazások is megvalósíthatók ipari környezetben.

pr162021_beckhoff_c6675_web
A különösen nagy számítási teljesítményt igénylő alkalmazásokhoz készült ipari számítógépbe egy GPU gyorsítókártya is beépíthető.

A rendelkezésre álló bővítőhelyek: 2 x PCIe-x1, 2 x PCIe-x4, 1 x PCIe-x16, 2 x PCI teljes hosszúságú plug-in kártyákhoz, összesen legfeljebb 300 W teljesítményig.

A C6675 továbbá két eltávolítható SSD-t vagy merevlemezkeretet kínál, amelyek a fedélzeti RAID-vezérlővel együtt RAID-1 rendszert alkotnak két tükrözött merevlemezzel vagy SSD-vel. Ez nagyfokú adatbiztonságot biztosít, és a meghibásodott merevlemezek vagy SSD-k könnyen cserélhetők működés közben.

34:35
 

Beckhoff webinár – Ipari PC portfólió áttekintése

Még több videó

A Beckhoff teljes ipari PC portfólióját a fenti videó mutatja be.

[A Beckhoff megbízásából készített, fizetett anyag.]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról