Szerző: HIRDETÉS

2021. november 8. 09:53

Kompakt ipari PC Core i alapokkal

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

A mindössze 82 x 127 x 40 mm méretű, nagy számítási teljesítményű, ventilátor nélküli, új, C6025 típusú ipari PC tökéletesen illeszkedik nemcsak a komoly igényeket támasztó, hanem a zöld, fenntartható informatikát megkövetelő vezérlési alkalmazásokhoz. Ezek az ipari PC-k a Core i központi egységek képességeivel megegyező számítási teljesítményt nyújtó Intel Core i U processzorokon alapulnak, utóbbiak azonban jelentősen kevesebbet fogyasztanak, mint a hasonló kategóriájú más processzorok.

A C6025 típusú ipari PC-ben használt nyolcadik generációs Intel® Core i U központi egységek a PC-technológia fejlődésére jellemző másik előnnyel is rendelkeznek: nagyobb számítási teljesítményt nyújtanak azonos áron. Ezen új eszköznek köszönhetően a Beckhoff ipari alkalmazásokhoz tervezett és hosszútávon elérhető ipari PC-inek választéka ezáltal az ARM processzoroktól kezdve az Intel® Xeon processzorokig terjedően öt teljesítményosztályt fed le, amivel maximálisan lefedhető mindenféle számítási kapacitással kapcsolatos igény.

beckhoff_corei

Az energiatakarékos Intel Core i U processzorok, valamint az új ipari PC-k korszerű hűtési megoldása együtt, az egyik oldalra szerelt hűtőbordán keresztül teljesen passzív hőleadást tesz lehetővé. Az alumínium-cink ötvözetből készült házba szerelt C6025 főbb jellemzői: 

  • akár négy processzormag;
  • 4 GB DDR4 RAM (8 GB-ra bővíthető);
  • 40 GB M.2 SSD és 3D flashmemória;
  • 1 db DisplayPort rendszerű videójel-csatlakozó; 
  • 4 db USB 3.0 csatlakozó;
  • beépített Ethernet-vezérlő 3 db 100/1000Base-T csatlakozóval;
  • üzemi hőmérséklettartomány: 0–50° C. 

Az energiatakarékos, ultrakompakt C6025 típusú ipari PC a Beckhoff ipari PC-inek széles választékán belül közbenső helyet foglal el az Intel Atom processzorokat tartalmazó alapszintű és a nagy teljesítőképességű, Intel Core i sorozatú processzorokkal szerelt eszközök között. A kibővített termékkínálattal a kompakt, ventilátor nélküli ipari PC-k iránti növekvő kereslet könnyebben lefedhető, valamint a rendkívül számításigényes alkalmazások is hatékonyabban támogathatók.

Az ipari PC-k és azok képességeinek részletes áttekintéséhez a vállalat korábbi, IPC portfóliót, valamint a panel PC-ket és vezérlőpaneleket áttekintő webinárjait is érdemes megnézni. A Beckhoff Magyarország Youtube csatornáján megtekinthetőek a korábbi webinársorozatok rögzített felvételei. A Beckhoff őszi webinársorozata, amelybe az érdeklődők még szintén bekapcsolódhatnak jelenleg is tart.

[A Beckhoff megbízásából készített, fizetett anyag.]

a címlapról