:

Szerző: HWSW

2022. április 26. 14:44

Megjelent a Honor első Google-kompatibilis modellje

A Honor a kereskedelmi háború után önálló gyártóként nagy ambíciókkal érkezik meg a második negyedévbe. A jövő héten elérhetővé válik a Yettel kínálatában a Honor Magic4 Lite. A szolgálatói értékesítés által dominált európai piacon képességei alapján akár népmobillá is válhat, 124 990 forintos ajánlott fogyasztói ára pedig egyedülálló ajánlat lehet előfizetéses vásárlás esetén.

A Honor Magic4 Lite jól bevált felső-középkategóriás recepttel, és pár izgalmas részlettel érkezik a százezres lélektani határ feletti piacra. Ez a jópár éve működő recept a következő: az aktuális Snapdragon középchipset, stand-by Dual SIM, Full HD-kijelző, korrekt, de nem kiemelkedő fotós képességek és egy tisztességes kapacitású akkumulátor.

A kínai cég pár kompromisszum mellett vonzó funkciókat emelt be. Érződik a költséghatékonyság: a konkurens Xiaomi/Poco-modellekkel szemben AMOLED helyett IPS-panellel szerelték fel a Magic4 Lite-ot, az USB-C port csak a régebbi, videóátvitelre nem alkalmas szabványt támogatja és nincs vízállóság.

honor_magic4_lite_5g_europa_launch_981

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Versenyképes tulajdonságai a 120Hz-es képfrissítés és a 66W-os, 15 perc alatt 50%-ot pumpáló gyorstöltés (Wired HONOR SuperCharge). A Honor X8-ban debütált HONOR RAM Turbo egy régóta használt megoldás, azonban a Honor az első, aki kifejezetten hirdeti a funkciót. Az eszköz emellett támogatja az 5G-t, 48MP-es főkameráját pedig két segédoptika (boké- és makrólencsék) segíti. Az árkategóriában kiemelkedő a rendkívül ízléses készülékház.

A hátlapon a Huawei Mate-modellekre jellemző körkörös kameradesign kifejezetten esztétikus választás, a kínált színek pedig szintén különlegesek: fémes ezüst, mélyfekete és óceánkék árnyalatok közül lehet választani. A mobil előlapját az iparági trenddé vált ultravékony kávák által a 6,88 inches kijelző uralja, azonban az ujjlenyomat-olvasó nem itt helyezkedik el, hanem a bekapcsológombon.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.