Szerző: HWSW

2022. április 26. 14:44

Megjelent a Honor első Google-kompatibilis modellje

A Honor a kereskedelmi háború után önálló gyártóként nagy ambíciókkal érkezik meg a második negyedévbe. A jövő héten elérhetővé válik a Yettel kínálatában a Honor Magic4 Lite. A szolgálatói értékesítés által dominált európai piacon képességei alapján akár népmobillá is válhat, 124 990 forintos ajánlott fogyasztói ára pedig egyedülálló ajánlat lehet előfizetéses vásárlás esetén.

A Honor Magic4 Lite jól bevált felső-középkategóriás recepttel, és pár izgalmas részlettel érkezik a százezres lélektani határ feletti piacra. Ez a jópár éve működő recept a következő: az aktuális Snapdragon középchipset, stand-by Dual SIM, Full HD-kijelző, korrekt, de nem kiemelkedő fotós képességek és egy tisztességes kapacitású akkumulátor.

A kínai cég pár kompromisszum mellett vonzó funkciókat emelt be. Érződik a költséghatékonyság: a konkurens Xiaomi/Poco-modellekkel szemben AMOLED helyett IPS-panellel szerelték fel a Magic4 Lite-ot, az USB-C port csak a régebbi, videóátvitelre nem alkalmas szabványt támogatja és nincs vízállóság.

honor_magic4_lite_5g_europa_launch_981

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Versenyképes tulajdonságai a 120Hz-es képfrissítés és a 66W-os, 15 perc alatt 50%-ot pumpáló gyorstöltés (Wired HONOR SuperCharge). A Honor X8-ban debütált HONOR RAM Turbo egy régóta használt megoldás, azonban a Honor az első, aki kifejezetten hirdeti a funkciót. Az eszköz emellett támogatja az 5G-t, 48MP-es főkameráját pedig két segédoptika (boké- és makrólencsék) segíti. Az árkategóriában kiemelkedő a rendkívül ízléses készülékház.

A hátlapon a Huawei Mate-modellekre jellemző körkörös kameradesign kifejezetten esztétikus választás, a kínált színek pedig szintén különlegesek: fémes ezüst, mélyfekete és óceánkék árnyalatok közül lehet választani. A mobil előlapját az iparági trenddé vált ultravékony kávák által a 6,88 inches kijelző uralja, azonban az ujjlenyomat-olvasó nem itt helyezkedik el, hanem a bekapcsológombon.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról