Szerző: Koi Tamás

2021. július 30. 11:50

Lengyel kézbe került a Shoprenter

Többségi tulajdont szerzett a bérelhető webshopokra specializálódott Shoprenterben a lengyel e-commerce piac egyik meghatározó szereplője, az Idosell.

HIRDETÉS

A lengyel Idosell kezébe kerül a bérelhető webshopokra specializálódott magyar startup, a Shoprenter többségi tulajdona - írta meg a Forbes. A felek a lapnak úgy nyilatkoztak, hogy a cég kisebbségi tulajdonhányadát (49%-ot) továbbra is a korábbi fő tulajdonos, az Innonic Zrt. tartja majd a kezében, a Shoprenter menedzsmentjében pedig nem lesz változás, miként a cég helyi irodája is megmarad. A július 22-én zárult tranzakció anyagi részleteit nem tették közzé a felek.

idosell_1

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A Shoprenter a debreceni Innonic egyik legrégebbi startupja, a cég 2006-ban vágott bele a webshopfejlesztésbe, majd 2011-től megkezdte a skálázható, bérelhető rendszer értékesítését. Mára a magyar e-kereskedelmi szektorban a Shoprenter vált az egyik legelterjedtebb platformmá, mintegy 5500 bolt használja a cég rendszerét az online értékesítéshez.

A vevő, a 2000-ben alapított lengyel Idosell szinte egy az egyben a Shoprenter üzleti modelljét használja a lengyel piacon, ahol jelenleg mintegy 6000 partner használja a platformot, mellyel a rendszer összességében évente mintegy ötvenmillió tranzakciót bonyolít le.

A Forbes szerint az Idosell már két évvel ezelőtt megkörnyékezte a Shoprentert, Zajdó Csaba, az Innonic alapító-tulajdonosa ugyanakkor eleinte nem volt érdekelt az értékesítésben.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 18:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.