Szerző: Koi Tamás

2021. június 9. 11:35

Működő tarifaösszehasonlítást ígér egy magyar startup

A felhasználási szokások elemzésén alapuló tarifaajánló- tarifaösszehasonlító szolgáltatást indított egy magyar startup. A BillKiller nagy fába vágta fejszéjét, eddig ugyanis minden hasonló kezdeményezés elvérzett a hazai piacon.

HIRDETÉS

Éves szinten jelentős, akár több tízezer forintos spórolást ígér a mobilhasználati költségeket illetően egy magyar startup, a BillKiller Kft. platformja, melynek legfőbb újdonsága, hogy a piacon először kínál a felhasználói szokások elemzésével, analizálásával tarifaváltási lehetőséget a felhasználóknak. A cég szerint a legtöbb felhasználó nem tud eligazodni a mobilszolgáltatók átláthatatlan ajánlatai között, nagy részük pedig ebből kifolyólag nem is szánja el magát a tarifaváltásra.

Az egyelőre kizárólag androidos készülékekre elérhető - és ez a működési mechanizmusból adódóan vélhetően a későbbiekben sem fog változni - BillKiller applikáció a megfelelő jóváhagyási folyamatokat követően a telefon hívási, SMS- és adatforgalmi mennyiségét elemzi és veti össze a piacon elérhető ajánlatokkal.

mobile_users

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Az app egyedi fejlesztésű, "összetett és intelligens algoritmusa" által elvégzett kalkulációk alapján felajánlott díjcsomagokra az előfizetők az appon keresztül azonnal elindíthatják a tarifaváltást a szolgáltató weboldalán keresztül.

A mobiltarifák összetettségéből (zero rate hívás- és SMS-irányok, illetve adatforgalom) adódóan azonban a BillKiller sem feltétlenül tévedhetetlen, amit a cég weboldalán található tájékoztató is igyekszik hangsúlyozni:

Az alkalmazás kísérletet tesz a számodra legmegfelelőbb és megtakarítással járó tarifacsomag(ok) azonosítására. Ugyanakkor nem tévedhetetlen, nem képes arra, hogy ezt minden esetben teljes bizonyossággal megtegye. Ezért a mobilszolgáltatóval történő szerződéskötés előtt mindig tájékozódj a tarifacsomagok részletes feltételeiről.

-hívja fel a figyelmet a platform tulajdonosa. A BillKiller Kft. a fentiekhez kapcsolódóan kizárja a felelősségét abban az esetben, ha az applikáció által javasolt tarifával nem, vagy nem akkora mértékű megtakarítást ér el az előfizető, mint amit az algoritmus előzetesen kalkulált a számára.

A BillKiller előtt számos szolgáltatás megkísérelt online tarifaösszehasonlító rendszerekkel, melyek egyik legegyszerűbb formája a hírközlésszabályozásért felelős Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) általános havi költségmutató (ÁHK) rendszere, de üzemeltet összehasonlító portált a Netrisk biztosításközvetítő is telenet.hu néven.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 12:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.