Szerző: Koi Tamás

2021. március 12. 13:20

Szorosabbra fűzte kapcsolatát a Vodafone és a Delta Technologies

Stratégiai megállapodást kötött a Vodafone-ból tavaly novemberben kivált Vantage Towers torony-infrastruktúra céggel a Delta Technologies leányvállalata, a Delta Systems Kft.

Rövid időn belül a második jelentős partneri megállapodását jelenti be a Vodafone Magyarországból tavaly novemberben kivált torony-infrastruktúra cég, a Vantage Towers. A vállalat március elején az állami tulajdonú Antenna Hungáriával - egyben a Vodafone régi partnerével - írt alá, most pedig a Delta Technologies-hez tartozó Delta Systems Kft-vel kötött stratégiai partnerséget.

A felek által kiadott sajtóközlemény szerint együttműködés célja, hogy innovatív, magas hozzáadott értékű informatikai megoldásokat építsenek piaci és kormányzati szereplőknek a meglévő infrastruktúrára, kiemelten 5G, IoT, Ipar 4.0 és Smart Building területeken. A Delta Systems Kft. Magyarország egyik vezető rendszerintegrátor vállalata, erős hálózatépítési és adatvédelmi kompetenciákkal, valamint gyártói kapcsolatokkal rendelkezik, amelyeket kamatoztathat majd jelen együttműködés keretein belül is.

vodafone_tower_szerelo

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A közlemény egyben utal arra is, hogy a Delta a jövőben a Vodafone-nal együtt fog privát 5G-hálózatokat kínálni a legkülönfélébb partnereknek, a gyártócégektől kezdve az egyéb IoT-eszközhálózattal rendelkező vállalkozásokig. Az együttműködés részeként a Delta a hálózat kiépítésében, illetve az informatikai háttér üzemeltetésében, felépítésében vehet részt, míg a Vantage és a Vodafone - mellyel a Delta már korábban stratégiai együttműködést kötött - a hálózati erőforrásokat biztosíthatja.

A Vantage Towers mellett a magyar távközlési piacon a Telenor Magyarországból kivált CETIN Hungary a második - egyben az infrastruktúra méretét tekintve - piacvezető toronycég. A társaságban 25%-os tulajdonrésze van annak az Antenna Hungáriának, mely március elején kötött együttműködést a Vantage Towers-szel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról