Szerző: Koi Tamás

2020. április 15. 09:00

2,5 milliárd dollárral finanszírozza partnereit a Cisco

A koronavírus globális terjedése számtalan vállalatot kényszerített rá arra, hogy munkakultúráját, munkaszervezését rendkívül rövid idő alatt megváltoztassa, és otthoni munkavégzésre állítsa át kollektívájának nagy részét. Az ezzel járó beruházási kényszer hirtelen jelentkező hatásain próbál enyhíteni a Cisco egy 2,5 milliárd dolláros finanszírozási programmal.

Új finanszírozási programmal próbálja enyhíteni a koronavírus járvány miatt átmenetileg nehéz anyagi helyzetbe került vállalatok helyzetét a Cisco. A vállalat - mely hosszú évek óta kínál különféle finanszírozási megoldásokat viszonteladóinak és partnereinek egyaránt - az erre a célra létrehozott Cisco Capital üzletágon keresztül biztosít 2,5 milliárd dollárnyi finanszírozási keretet azoknak a partnereknek, akik az otthoni munkavégzésre való átállás hirtelen jelentkező anyagi terheit, illetve az abból fakadó átmeneti pénzügyi nehézségeket kívánják áthidalni.

A koronavírus-világjárvány megjelenésével globálisan számtalan vállalat volt kénytelen az irodákból hazaküldeni a munkavállalókat, az ezzel jelentkező beruházási kényszernek ugyanakkor csak egy része az otthoni munkavégzést lehetővé tevő eszközök - amennyiben azok még nem álltak rendelkezésre - beszerzése. A cégek egy része ezért óriási hardver- és szoftvervásárlásba fogott, hogy biztosítsa a működést a megváltozott munkakörülmények közt, ám a kényszerberuházások számos vállalatot rendkívül nehéz anyagi helyzetbe hoztak.

cisco-webex-desk-pro
a webex desk pro a cisco egyik legfejlettebb, komplex csoportmunka-támogató eszköze

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Ezen kíván segíteni a Cisco Capital "Business Resiliency Program" nevű kezdeményezése, melynek segítségével az előzetes minősítésen átesett partnerek jelentős finanszírozási kedvezménnyel juthatnak hozzá a Cisco hardver- és szoftvertermékeihez, így elsősorban tűzfalakhoz, különféle hálózati eszközökhöz, illetve csoportmunka-támogató és VPN-szoftverekhez.

A program több finanszírozási lépcsőt határoz meg, így a vásárlástól számított 90 napig a termékekért semmit nem kell fizetniük a partnereknek, majd ezt követően az idei év utolsó öt hónapjában a teljes érték 1-1 százalékát kell csupán megfizetniük, a vételár fennmaradó 95%-a pedig a szerződésben foglaltak szerint, havi részletekre bontva esedékes.

A finanszírozási keret a Cisco összes termékére, valamint a vállalat viszonteladó partnerei által végzett telepítési és konfigurációs munkák egy részére igénybe vehető, kezdetben 19 országban.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról