Szerző: Koi Tamás

2019. október 14. 10:27

Átalakította tarifaportfólióját a Telenor

Átalakította havidíjas tarifáinak kínálatát a Telenor Magyarország. A cég új portfóliójában jobban elkülönülnek egymástól azok a konstrukciók, melyeket elsősorban beszédhívásra vagy éppen internetezésre ajánl a szolgáltató.

Egy évvel a Hello Data-t leváltó Blue+ tarifacsalád bejelentése után ismét megújítja havidíjas mobil díjcsomagjait a Telenor Magyarország. A cég versenytársaihoz hasonlóan többnyire az adatforgalmi kereten változtatott, így az új tarifák többsége nagyobb havi leforgalmazható adatmennyiséget tartalmaz, mint a korábbi konstrukciók. Van olyan tarifa is, ami havonta 100 GB leforgalmazhatóságot - tehát kvázi korlátlanságot - nyújt, korlátozott lebeszélhetőség mellett.

A belépési küszöb az új portfólióban nem változott a Telenornál, vagyis a legkisebb havidíjas tarifa - készülékvásárlás nélkül - 2990 Ft-ba kerül havonta, ráadásul a kondíciók sem változtak (100 belföldi perc és 1 GB benne foglalt adat). Az ezt követő, nemes egyszerűséggel csak Telenor S-nek keresztelt csomagnál a korábbi Blue+ S-hez képest 1 gigabájttal nagyobb havi adatkeret nyújt a szolgáltató - 500 forinttal drágábban. Ezt követően telesen új elemek érkeznek a portfólióba, a Hiper M Talk és Hiper M Net 5 GB adatot és korlátlan beszédpercet vagy 100 GB adatot és 120 leforgalmazható percet biztosít havi 7990 forintért cserébe. A pec- és SMS-keretet túllépve az új tarifáknál egységesen 40 Ft a percdíj és az SMS darabár.

telenor_hiper_uj
forrás: telenor

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Az ezt követő, havi 9990 Ft-ért elérhető Hiper L díjcsomag már 15 GB-nyi havi adatkeretet tartalmaz korlátlan beszédpercek mellett, ezzel ebben a kategóriában a legjobb ár/érték arányt képviselő tarifa lett, igaz, a Vodafone-nál és a Telekomnál is bőséges az adatforgalmi keretet nem fogyasztó zero rate appok listája, ráadásul emellett a csomagajánlatok (pl. Magenta 1) révén a havi díjak kisebb-nagyobb mértékben csökkenthetők.

Telenor korábbi számlás Telenor Blue+ tarifái 2019. október 15-től csak hűség nélküli konstrukcióban érhetők el, értékesítésüket pedig 2019. november 11-én lezárja a szolgáltató.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.