HWSW

HWSW Google Developer Days nyereményjáték

Szeptember 5. és 6. között tartja a Google az európai Developer Days rendezvényét - ezúttal egészen közel, Krakkóban. Ebből az alkalomból a HWSW játékot hirdet, a rendezvényre az alábbi kvízre helyesen válaszolók között 5 jegyet sorsolunk ki.

Google Developer Days Europe [1] rendezvényen az összes fontosabb Google-technológiával meg lehet ismerkedni, az androidos és webes fejlesztéstől a felhős megoldásokig. A rendezvényen előad Behshad Behzadi, a Google Assistant egyik atyja, valamint a Firebase és a Chrome termékmenedzsere is, velük a konferencián és az első nap végi partin is lehet majd találkozni.

A rendezvény apropóján 2017. augusztus 10. és augusztus 16. között a HWSW játékot hirdet, a rendezvényre az alábbi kvízre helyesen válaszolók között 5 jegyet sorsolunk ki. A jegyben benne foglaltatik még egy oda-visszautazást biztosító Flixbus-jegy is, a szállásról azonban a résztvevőknek kell gondoskodniuk.

 

Nyeremények

 

Részvételi szabályzat

A HWSW Google Developer Days nyereményjáték részletes leírása, részvételi szabályzata és regisztrációja az alábbi linkre kattintva [3] érhető el. Kérjük, a szabályzatot ne csak elfogadd, olvasd is el, fontos részletek vannak benne!


Sorsolás és eredményhirdetés

A játék lezárult. Sorsolás és eredményhirdetés - a szabályzatban rögzített módon - augusztus 17-én. A nyertesek névsora itt, a játék oldalán is elérhető lesz. Ezúton köszönjük a részvételt!

 

Nyertesek

A cikkben hivatkozott linkek:
[1] https://developers.google.com/events/gdd-europe/
[2] https://developers.google.com/events/gdd-europe/
[3] http://www.hwsw.hu/hirek/57626/google-developer-days-europe-2017-nyeremenyjatek-szabalyzat.html
A cikk adatai:
//www.hwsw.hu/hirek/57625/google-developer-days-europe-2017-nyeremenyjatek.html
Író: HWSW ()
Dátum: 2017. augusztus 10. 23:42
Rovat: vállalati it