:

Szerző: Ady Krisztián

2000. szeptember 7. 21:38

Gigantománia - akár 20GB MP3 zsebben

Őrületes tempóban jönnek ki az újabb és újabb MP3 lejátszók. Természetesen a háttértároló technikája változik, de a legnagyobb méreteket vitathatatlanul csak merevlemezmeghajtókkal lehet elérni jelenleg.
Az SSI Computer Corp. bejelentése alapján a NEO 25 nevű termék akár 650 CD, 8000 zeneszám tárolására is alkalmas. Rendeléskor 6 és 12GB-os egységek közül választhatunk, sőt! Akár merevlemez nélkül is megrendelhetjük készülékünket, ha már van esetleg notebookunk, vagy rendelkezünk 2.5"-es HDD-vel. A média fel- és letöltésére USB porton keresztül van lehetőség.
Szerencsére a készülék mér túlmutat a puritán MP3 lejátszáson, ugyanis bármilyen file-t hordozhatunk vele! Video, prezentáció, írandó CD-nk imagefile-ja bőven elfér a hatalmas háttértárolón, melyet PC-nk vagy MAC-ünk egy USB-s drive-nak lát majd. A készülék 2 órán keresztül képes üzemelni Li-Ion akkumulátorával, de a töltő egyben adapter is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.