:

Szerző: Gálffy Csaba

2012. július 20. 14:01

HTC: lesz Jelly Bean a One sorozatra is

Egyelőre pontos időpont nélkül, de a HTC bejelentette, hogy aktuális csúcsmodelljeit hamarosan Android 4.1-re frissíti.

A HTC híroldalaknak kiküldött nyilatkozata szerint folyamatban van az Android 4.1 (Jelly Bean) frissítés fejlesztése. A legfrissebb verziót egyelőre csak a One család kapja meg, a One X, a One S és az Amerikában forgalmazott One XL, a korábbi modellekről, illetve a család legkisebb tagjáról, a One V-ről egyelőre nincs hír, ahogy a One X Sprint hálózatán működő, Evo 4G LTE modell sincs még a listán.

"Tudjuk, hogy a HTC-rajongók izgatottan várják, hogy kezükbe kapják a Google Android legfrissebb verzióját. Ebben a pillanatban csak annyit tudunk bejelenteni, hogy tervezzük a HTC One X, One XL és One S frissítését. A frissítéssel, a HTC-s Jelly Beannel és és a frissítés várható időpontjával kapcsolatos további információkat később tudjuk közölni" - mondta Jeff Gordon, a HTC kommunikációs vezetője.

Google Now - HTC-n is?

Egyelőre tehát nincs arra vonatkozóan információ, hogy milyen újdonságokat fog tartalmazni a frissítés, a Google összes új szolgáltatását tartalmazni fogja-e, illetve tesz-e mellé a HTC bármilyen új saját szolgáltatást. Az Android legújabb verziójáról itt írtunk részletesen, a legfontosabb újdonság az új megjelenítési mechanizmus tartozik, amely saját tapasztalataink szerint is rendkívül gördülékennyé teszi a felhasználói felületet, lagnak, hiányzó frame-eknek nyoma sincs.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Google ígéretéhez híven a független Galaxy Nexus telefonok már több, mint egy hete kapják a végleges, 4.1.1-es verziószámú frissítést, már Magyarországon is - a Telenortól vásárolt készülékeknek azonban információink szerint még nem érhető el a frissítés. A legfrissebb információk szerint az előző generációs Nexus S modellekre a napokban kezdett megérkezni a legfrissebb verzió.

A Jelly Bean frissítés kiadásáról a Motorola, a Samsung és az LG egyelőre semmilyen nyilatkozatot nem tett.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.