Szerző: HWSW

2011. március 25. 10:00

Helyreigazítás

Lapunk 2011. február 18. napján megjelent, Eltűnik a színről a Motorola hazai disztribútora című cikkében valótlanul állítottuk, hogy a Motoker Kft. érdekelt volt más piacokon is, s ott halmozott fel jelentős tartozásokat. A valóság ezzel szemben az, hogy a Motoker Kft. nem volt érdekelt más piacokon és nem halmozott fel adósságokat.

Valótlan tényként állítottuk továbbá, hogy a cég “a tartozásokat nem tudta teljesíteni, így nem maradt más lehetőség, mint a tartozás fejében átadni a céget”. A valóság ezzel szemben az, hogy a társaságnak nem voltak likviditási gondjai, nem volt vele szemben olyan követelés, amelyet ne tudott volna teljesíteni. A cégben bekövetkezett tulajdonváltozás minden jogszabályi feltételnek megfelelően zajlott le.

A Motoker Kft. nem volt fizetésképtelen helyzetben. A társaságban tulajdonosváltozás következett be. A változásbejegyzési eljárás a cégnyilvánosságról szóló 2006. évi V. törvényben foglaltaknak megfelelően zajlott le. A tulajdonjog-változás ellenérték fejében történt. A cikkben közölt “átvett cég” kifejezés valótlan tartalmat hordoz.

Olvasóinktól és az érintettektől elnézést kérünk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról