Szerző: Koi Tamás

2011. február 2. 12:36

Üzletembereket hálóz be a Telenor

Új üzleti tarifacsaládot vezetett be kínálatába a Telenor. A cég "Menedzser" konstrukciói többek közt lebeszélhető havidíjat és benne foglalt adatforgalmat tartalmaznak.

A Telenor olyan kisvállalkozásoknak, vállalkozóknak ajánlja az új konstrukciókat, akiknek fontos, hogy az irodán kívül is elérhetőek legyenek akár telefonon, akár e-mailben és az interneten keresztül. A mobilnetes adatforgalmat is magába foglaló Menedzser tarifarendszer öt elemből áll össze, melyből a kisebb forgalmú ügyfelektől kezdve a "nagyfogyasztókig" bezárólag a legtöbb vállalkozás megtalálhatja a számára kedvező konstrukciót.

A Menedzser 4000, 7000, 10 000, 14 000 és 18 000 tarifák közös jellemzője, hogy a havidíj teljes egészében felhasználható SMS-küldésre és beszélgetésre. A rendelkezésre álló összeg, valamint a havidíj megfelel a tarifacsomagok elnevezésének, vagyis a Menedzser 4000 tarifa havi költsége 4000 forint, és ez az összeg száz százalékban felhasználható. A tarifáknál másodpercalapon számláz a szolgáltató.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A lebeszélhető összeget túllépő fogyasztás esetén a Telenor a konstrukciótól függően percenként,illetve SMS-enként 23-15 forint közti összeget számláz az előfizetőnek, a cégen belüli hívások ingyenesek. A Menedzser tarifák a Telenor üzleti portfóliójában elsőként adatforgalmi szolgáltatást is tartalmaznak, a forgalmi keret 500 megabájt és korlátlan (Flexi) közt változnak. A Flexi konstrukciót leszámítva a forgalmi keret elérésekor nincs túlfogyasztási díj, de a letöltési és feltöltési sebességet 32/32 kbps-re korlátozza az adott hónapban a Telenor.

Az operátor a fenti konstrukciókat és árakat kétéves hűségvállalás esetén biztosítja. A cég további feltételül szabja, hogy a Menedzser tarifák csak azon vállalatok számára érhetők el, melyek legfeljebb 25 előfizetést vásárolnak. A szolgáltató az ennél nagyobb flottákat rendelő üzleti partnereket egyedi ajánlatokkal keresi fel. A Menedzser tarifákról részletesebb információk a Telenor weboldalán olvashatók.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról