Szerző: Barna József

2001. november 8. 02:18

Coolink nyereményjáték

A Coolink nyereményjáték minden kedves nyertesét szeretnénk tájékoztatni arról, hogy nyereményüket legkésőbb január 4-én (péntek) 16 óráig vehetik fel személyesen a Kelly-Tech Kft. központjában (1139 Budapest, Üteg u. 6.). Továbbá azokat a győzteseket, akik nyereményük postázását kérték, és valamilyen oknál fogva még mindig nem kapták volna meg azt, arra kérjük, hogy az alábbi telefonszámon jelentsék be panaszukat: Magdó Csaba: (1) 350-1246.

A Coolink nyereményjáték minden kedves nyertesét szeretnénk tájékoztatni arról, hogy nyereményüket legkésőbb január 4-én (péntek) 16 óráig vehetik fel személyesen a Kelly-Tech Kft. központjában (1139 Budapest, Üteg u. 6.). Továbbá azokat a győzteseket, akik nyereményük postázását kérték, és valamilyen oknál fogva még mindig nem kapták volna meg azt, arra kérjük, hogy az alábbi telefonszámon jelentsék be panaszukat:

Magdó Csaba: (1) 350-1246.

Köszönjük,

A HWSW szerkesztősége

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról