Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

HWSW interjú David Harold-dal, az Imagination Technologies PR menedzserével

Barna József, 2000. október 05. 00:33
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Június 5-ike óta, amikor az STMicroelectronics bejelentette KYRO chipjét, a játékosok közössége lelkesen várta a 3D gyorsítók piacára betörni kívánó új versenyzőt. Most, hogy a KYRO alapú kártyák már kaphatóak (főként a tengerentúlon), elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy némi tájékoztatással szolgáljunk olvasóink számára az új chip képességei felől. Ezúttal David Harold, az Imagination Technologies PR menedzsere vállalkozott arra a nem kevés bátorságot igénylő feladatra, hogy megválaszolja keresetlen és gyakran zavarba ejtő kérdéseinket.

Június 5-ike óta, amikor az STMicroelectronics bejelentette KYRO chipjét, a játékosok közössége lelkesen várta a 3D gyorsítók piacára betörni kívánó új versenyzőt. Akkoriban még senki sem tudta, hogy e sokat ígérő chip vajon mire is lesz képes majd, és ennek megfelelően megindult a találgatás arról, hogy vajon mit is takarnak az olyan misztikusnak tűnő fogalmak, mint Tile-Based Rendering vagy 8-layer multitexturing. Azóta a KYRO szilíciumba foglaltatott, és így kézzel fogható valósággá vált. Szeptember elején három cég, az Inno3D, a PowerColor és a Videologic is bejelentette az e chipre épülő kártyáját.

Most, hogy ezek egy része már kapható is (főként a tengerentúlon), elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy némi tájékoztatással szolgáljunk olvasóink számára az új chip képességei felől. Ezúttal David Harold, az Imagination Technologies PR menedzsere vállalkozott arra a nem kevés bátorságot igénylő feladatra, hogy megválaszolja keresetlen és gyakran zavarba ejtő kérdéseinket.

A cikk több oldalból áll:
Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.