:

Szerző: zimi

2008. december 15. 11:12

Megjelent az első mobil hibrid hőnyomtató az Avery Dennisontól

A címkenyomtató megoldásairól ismert amerikai Avery Dennison bemutatta az első ipari kivitelű mobil hibrid hőnyomtatóval, mely vezeték nélküli csatlakozással is rendelkezik.

[HWSW] A címkenyomtató megoldásairól ismert amerikai Avery Dennison bemutatta az első ipari kivitelű mobil hibrid hőnyomtatóval, mely vezeték nélküli csatlakozással is rendelkezik.

A nemrégiben piacra dobott Monarch Sierra Sport4 9493 a gyártó szerint az első igazán mobil, sokféle közlekedési eszközön alkalmazható hibrid hőnyomtató. Kifejezetten ipari környezetbe, ellenálló burkolattal tervezték a kategóriájában belépő szintre pozicionált készüléket. Kialakítása lehetővé teszi, hogy járművekre szereljék.

Hordozható kézzel vagy vállszíjjal is. Logisztikai feladatok ellátásához tervezték a Monarch Sierra Sport4 9493-at, a helyszíni, azonnali nyomtatás lehetősége révén megszabadulhatunk a címkék előzetes elkészítésének és válogatásának terhétől. Számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik a berendezés, így villás targoncára is rögzíthető, tápellátását akár automatikusan váltja a beépített, saját akkumulátor és a jármű áramforrása között.

Egy direkt termál és hőtranszfer elven is használható nyomtató modul köré épül a készülék, így szabadabban választhatunk médiát illetve olcsóbbá tehetjük a nyomtatást. Egy monokróm, de grafikus LCD segíti az eszköz kezelését, melyet nemzetközi karakterkészlettel szereltek fel. Kompatibilitási okokból rendelkezik RS232 csatlakozással, de igénybe vehető vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolaton is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.