:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. augusztus 22. 16:29

Új, a 802.11n szabványtervezetnek megfelelő eszközökkel bővült az SMC kínálata

Új termékekkel bővíti 802.11 Draft-N hálózatokhoz készülő termékeinek választékát az SMC. Az akár 300 Mbps sebességű átvitelt kínáló hálózati eszközök sora egy négyportos gigabites switchet és USB-s nyomtatószervert is tartalmazó routerrel, egy vezeték nélküli hozzáférési ponttal, valamint egy USB-s hálózati adapterrel bővült.

[HWSW] Új termékekkel bővíti 802.11 Draft-N hálózatokhoz készülő termékeinek választékát az SMC. Az akár 300 Mbps sebességű átvitelt kínáló hálózati eszközök sora egy négyportos gigabites switchet és USB-s nyomtatószervert is tartalmazó routerrel, egy vezeték nélküli hozzáférési ponttal, valamint egy USB-s hálózati adapterrel bővült.

SMC Barricade N Wireless 4-port Gigabit broadband routerA "Works with Vista" logóval ellátott Barricade N Wireless 4-port Gigabit broadband router (SMCWGBR14-N) mindent tartalmaz, amire a szélessávú kapcsolat megosztásához szükség lehet: az eszközben helyet kapott egy Wireless-N hozzáférési pont, egy négyportos Gigabit Ethernet switch, egy dinamikus csomagszűrő tűzfal, valamint egy USB2.0-s multifunkciós nyomtató szerver is. A készülék ajánlott kiskereskedelmi ára 26 ezer forint.

Az SMC EZ Connect 802.11n draft v2.0 Wireless Access Point/Ethernet Client (SMCWEB-N) egy multifunciós készülék, amely egyszerre hozzáférési pont és Ethernet-kliens, így segítségével az otthonban található, hálózatra kapcsolható készülékek (pl. játékkonzol, külső merevlemez, médialejátszó) is képesek lesznek a vezeték nélküli kommunikációra. A 25 ezer forintos ajánlott áron boltokba kerülő eszköznek négy Ethernet-portja van. Szintén újdonság az EZ Connect N Wireless USB 2.0 Adapter (SMCWUSB-N), amely egy USB2.0 kivitelű Wi-Fi adapter, amely támogatja a Draft-N hálózatokat is -- természetesen 802.11b/g kompatibilitás mellett. A WPA, WPA2 és WPS (Wi-Fi Protected Setup) szabványokkal egyaránt kompatibilis EZ Connect N Wireless USB 2.0 Adapter ajánlott bolti ára 13 ezer forint.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.