Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Új vezetők a Microsoft Magyarországnál

Bodnár Ádám, 2007. július 03. 08:29
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Július 1-jétől új emberek irányítják Magyarországon a Microsoft üzleti szoftverekért, valamint a szerverekért és fejlesztőeszközökért felelős üzletágait. A Servers and Tools üzletág igazgatója Biber Attila, a Dynamics-részleg korábbi vezetője lett, akinek megüresedett pozícióját Ambrus Zsolt tölti be.

[HWSW] Július 1-jétől új emberek irányítják Magyarországon a Microsoft üzleti szoftverekért, valamint a szerverekért és fejlesztőeszközökért felelős üzletágait. A Servers and Tools üzletág igazgatója Biber Attila, a Dynamics-részleg korábbi vezetője lett, akinek megüresedett pozícióját Ambrus Zsolt tölti be.

A szerverekért és fejlesztőeszközökért felelős új üzletágvezető, Biber Attila 42 éves, matematikus és informatikus végzettségű, eddig a Microsoft Magyarország Business Solutions (később Dynamics) üzletágvezetője volt. Biber diplomáit az Arizona State Universityn, illetve az ELTE Természettudományi Karán szerezte diplomáit, a Microsoft Magyarországhoz való csatlakozása előtt az Oracle Magyarország tanácsadási üzletágában tanácsadóként, majd projektvezetőként dolgozott.

A 36 éves, közgazdász végzettségű Ambrus Zsolt diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Mielőtt a Dynamics-divízió élére állt volna, 2003 novemberétől a Microsoft Business Solutions kereskedelmi és partnermenedzsment csoportjának vezetői posztját töltötte be. A Microsoft Magyarországhoz való csatlakozása előtt többek között az Oracle Hungary tanácsadójaként, majd presales tanácsadóként, később pedig az alkalmazás üzletág vezetőjeként szerzett szakmai tapasztalatot.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.