:

Szerző: Ady Krisztián

2007. március 29. 12:47

Warner filmek a T-Online és a T-Home TV videotékájában

A T-Online bejelentette, hogy a Warner Bros. International Television Distribution (WBITD) stúdióval folytatott tárgyalássorozatának eredményeként a T-Home TV Videotéka, illetve a T-Online Téka filmkölcsönző szolgáltatása a Warner filmsikereivel bővül.

[HWSW] A T-Online bejelentette, hogy a Warner Bros. International Television Distribution (WBITD) stúdióval folytatott tárgyalássorozatának eredményeként a T-Home TV Videotéka, illetve a T-Online Téka filmkölcsönző szolgáltatása a Warner filmsikereivel bővül.

A két vállalat között létrejött megállapodás értelmében áprilistól az interneten elérhető T-Online Téka és az IP-televíziós T-Home TV előfizetői hozzáférhetnek a Warner által forgalmazott legnépszerűbb mozifilmekhez és az elmúlt évek hollywoodi filmsikereihez. A Warnet több mint 5000 órányi film tulajdonosa.

A választék hamarosan olyan filmekkel bővül, mint az Oscar-díjas Tégla, a Véres gyémánt, a Tökéletes trükk, vagy a Táncoló talpak. A filmstúdió által az utóbbi években gyártott legnépszerűbb mozifilmek is elérhetők lesznek, például a Gyűrűk ura és Mátrix trilógia, vagy a Harry Potter filmek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.