:

Szerző: Ady Krisztián

2007. január 9. 15:29

Felújította legkönnyebb Tablet PC-jét a Fujitsu Siemens Computers

Megérkezett a Fujitsu Siemens Computers felfrissített Tablet PC és noteszgép kombinációja, az általunk is kipróbált P1510 utódja, a LifeBook P1610 modell, mely egy teljes funkcionalitású noteszgépet rejt egy átalakítható táblagép bőrébe. A 8,9 hüvelykes, 360 fokban elforgatható, érintésérzékeny kijelzőt átfordítva a noteszgép könnyen Tablet PC-vé alakítható.

[HWSW] Megérkezett a Fujitsu Siemens Computers felfrissített Tablet PC és noteszgép kombinációja, az általunk is kipróbált P1510 utódja, a LifeBook P1610 modell, mely egy teljes funkcionalitású noteszgépet rejt egy átalakítható táblagép bőrébe. A 8,9 hüvelykes, 360 fokban elforgatható, érintésérzékeny kijelzőt átfordítva a noteszgép könnyen Tablet PC-vé alakítható.

A felfrissített és nagykapacitású, 6-cellás akkumulátorral is csupán 1,3 kg súlyú noteszgépet ultraalacsony feszültségű, úgynevezett ULV Intel Core Solo processzorral szállítja a Fujitsu Siemens Computers, mely az előd Dothan processzorához képest is jelentős teljesítménytöbbletre képes. Az ultrahordozható noteszgépből várhatóan beépített harmadik generációs mobiltechnológiával (UMTS/HSDPA) ellátott változat is kapható lesz, hasonlóan a Q2010 felsőkategóriás noteszgéphez.

Fujitsu Siemens Lifebook P1610

A vezeték nélküli csatlakozást az integrált, minden készülékben megtalálható WLAN és Bluetooth biztosítja, de ennek a továbbfejlesztett Tablet PC-nek is része az integrált ujjlenyomat-olvasó, a jelszavak biztonságos tárolását nyújtó TPM modul, illetve az egyszerű bejelentkezésre kihegyezett SmartCase Logon+ szoftver.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.