:

Szerző: Ady Krisztián

2005. december 22. 09:41

Igyenesen hívhatók a Magyar Telekom vezetékes számai a Klippel

A T-Com és a T-Online az ünnepek alkalmából ajándékkal kedveskedik a Klip internettelefon szoftver regisztrált felhasználóinak: az alkalmazással 2005. december 20 és 2006. január 5-e között a Magyar Telekom vezetékes számait egész nap ingyenesen lehet tárcsázni. Az egyes hívások maximális hossza 5 percben limitált, a szolgáltató ezt követően automatikusan elbontja a vonalat.

[HWSW] A T-Com és a T-Online az ünnepek alkalmából ajándékkal kedveskedik a Klip internettelefon szoftver regisztrált felhasználóinak: az alkalmazással 2005. december 20 és 2006. január 5-e között a Magyar Telekom vezetékes számait egész nap ingyenesen lehet tárcsázni. Az egyes hívások maximális hossza 5 percben limitált, a szolgáltató ezt követően automatikusan elbontja a vonalat.

Vezetékes számok is hívhatók

A kedvezményes lehetőség nem igényel plusz regisztrációt, a vezetékes számok hívásához mindössze az adott telefonszámot kell tárcsázni például 0612223333 formában. Az akció minden Klip felhasználó számára elérhető, a frissen regisztráltak számára is. Az akció bevezetésével együtt megváltoztak a Klip szolgáltatás felhasználási feltételei is, a szolgáltatás leírása mostantól a vezetékes irányba történő hívásokra vonatkozó tudnivalókat is tartalmazza.

A Klip kísérleti szolgáltatást október elején indította el a T-Com, a T-Online Magyarországgal közösen. Első lépésként a Klip szoftver tesztverziója vált letölthetővé, mely segítségével az interneten ingyenesen kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat a Klip felhasználói. A szolgáltatás a közeljövőben újabb elemekkel bővül majd, többek között saját telefonszámot is kaphatnak a felhasználók. A szolgáltatásra ingyenesen lehet regisztrálni a Klip oldalakon, ahonnan letölthető a szoftver tesztverziója is.

Klip

Az internetes hívások mellett a rendszer hangrögzítő szolgáltatást is nyújt, így a felhasználó üzenetei akkor sem vesznek el, ha éppen nem érhető el az interneten keresztül. A rögzített üzeneteket e-mailben, csatolt wav fájlként továbbítja a rendszer a felhasználó által megadott e-mail postafiókba. A partnerek adatai webes címtárban tárolhatók, ezen a felületen látja a felhasználó, hogy éppen melyik partnere online vagy offline, és innen küldhető közvetlenül e-mail, meghívás chatelésre vagy beszélgetésre.

A beszélgetés mellett chatre, illetve internetes videotelefonálásra is alkalmas a program, amennyiben az ügyfélnek van webkamerája, sőt, a Klippel egyidejűleg több párhuzamos internetes hívás is bonyolítható. A beszélgetések számát a sávszélesség határozza meg. A konferenciahíváshoz szükséges, hogy minden résztvevő a Klip alkalmazását használja.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.