Szerző: Ady Krisztián

2005. január 06. 14:05:49

Karcolásálló réteget fejlesztett ki az Imation is CD- és DVD-lemezei számára

[HWSW] A TDK-t követően az Imation is bejelentette, hogy saját fejlesztésű karcolásálló bevonattal látja el CD- és DVD-lemezeit. A vállalat által fejlesztett új ForceField bevonat a karcolások mellett a portól, ujjlenyomatoktól és a mindennapi igénybevétel ártalmas hatásaitól védheti meg drága adatainkat hordozó lemezeinket.

A karcolások és egyéb szennyeződések elleni védelem igen fontos az optikai lemezeknél, hiszen ezek a felületi sérülések és foltok akár meg is gátolhatják az adatok leolvasát, az adatok végleges sérülését, vagy jobb esetben csupán a videofilmek akadozó lejátszását eredményezve. A ForceField védelem jelentősen megnövelheti a CD- és DVD-lemezek élettartamát, ellenállóbbá téve őket az ilyen behatások ellen.

A különleges bevonat antisztatikus, ezért a por ellen is sokkal jobban véd, a felületre került szennyeződések, mint például egy ujjlenyomat sokkal könnyebben eltávolíthatók. Az Imation ForceField bevonattal védett lemezek várhatóan februártól lesznek kaphatók, a hagyományos lemezeknél magasabb, ám egyelőre ismeretlen áron.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 17:37

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.