:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. október 1. 11:46

Változás a Matáv Felügyelő Bizottságában

Joachim Kregel, a Matáv Felügyelő Bizottságának tagja 2004.

Joachim Kregel, a Matáv Felügyelő Bizottságának tagja 2004. szeptember 30-i hatállyal lemondott felügyelő bizottsági és ellenőrző bizottsági tagságáról. Joachim Kregel 2000. április 27-e óta volt tagja a Felügyelő Bizottságnak. Lemondása azzal függ össze, hogy szeptember 30-án távozott a Deutsche Telekomtól, amely a Matáv többségi tulajdonosaként jelölte őt a Felügyelő Bizottságba.

A Felügyelő Bizottság továbbra is határozatképes, működése folyamatos. Várhatóan 2005 áprilisában, az évi rendes Közgyűlésen döntenek a megüresedett felügyelő bizottsági tagsági hely betöltéséről. Az Ellenőrző (Audit) Bizottságba a Felügyelő Bizottság tagjai sorából hamarosan új tagot választ.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.