Szerző: castor

2004. augusztus 23. 09:43:52

Letölthető a magyar fejlesztésű Armies of Exigo demó változata

Az Electronic Arts kiadó letölthetővé tette a magyar székhelyű Black Hole fejlesztőcsapat által készített Armies of Exigo stratégiai játék demó verzióját. A 102 MB-os telepítőfájl letöltése után 1200 MHz-es processzorra, 512 MB memóriára, 64 Mbyte-os videókártyára lesz szükségünk a folyamatos képfrissítés érdekében. A demó változat telepítése 500 Mbyte szabad területet igényel a merevlemezen.

Greg Richardson, az Electronic Arts alelnöke elmondta, hogy a Black Hole Games egy nagyon tehetséges fejlesztőcsapat, akik mind a vizuális megvalósítás, mind pedig az új generációs programozás területén kiválóan teljesítenek. Az amerikai óriáscég vezetői úgy érzik, hogy az együttműködés hatására egy világszerte sikeres stratégiai játék születik majd.

A játék átvezető animációit a szintén magyar székhelyű Digic Pictures készíti. A csapat már nem számít újnak a szakmában, ugyanis a Terminator 3 című mozifilm egyes vizuális trükkjeit is ők alkották. Az animáció készítésekor elsődleges szempont volt a részletek maximális kidolgozása, amely a rendkívül aprólékos modellekben, egy karakteren megjelenő több Gbyte-nyi textúrában, a mozgások finomságában tükröződött.

A játékban hasonló részletességgel megalkotott 3D-s grafikában gyönyörködhetünk. A megjelenítésért felelős engine teljesítményét példázza, hogy egyszerre akár 400 egység mozgatására is képes a képernyőn.

Az Armies of Exigo fejlesztői által megálmodott világ egy jelentős újítást fog tartalmazni a hagyományos stratégiai játékokhoz képest, ugyanis a harc egyszerre két szinten, a föld alatt és a föld felett zajlik az elfek, a lovagok, és a különböző túlvilági teremtmények között.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 04:36

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.