:

Szerző: castor

2004. február 19. 12:31

Boltokba került a Rise To Honor című akciójáték

A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy a hét közepétől már mindenhol kapható lesz a boltokban a PlayStation 2-re fejlesztett Rise To Honor akciójáték.

A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy a hét közepétől már mindenhol kapható lesz a boltokban a PlayStation 2-re fejlesztett Rise To Honor akciójáték.

A játék főszereplőjét, a Hong Kong-i testőrt Jet Li-ről mintázták, akit leginkább az akciófilmjeiből (Halálos fegyver 4, Az egyetlen, A sárkány csókja) ismerhetünk. Nem csak a színész arcát kapta meg a képernyőn látható karakter, hanem az úgynevezett motion-capture technológia segítségével a mozgását is aprólékosan bedigitalizálták.

A Rise To Honor legfontosabb elemét a filmszerűen megkoreografált harcművészeti jelenetek jelentik majd. A történetben egy Kit Yun nevű testőrt alakíthatunk, akinek főnökét az alvilági kapcsolatok miatt meggyilkolják. Ám halála előtt ránkbíz egy fontos üzenetet, amit a San Franciscóban élő lányának kell eljuttatnunk.

A program aprólékos kidolgozására jellemző, hogy több mint három évig fejlesztették, illetve a verekedős jelenetek kidolgozásában Cory Yuen, az ismert akciórendező is igen nagy szerepet vállalt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:09

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.