Szerző: Ady Krisztián

2004. február 02. 11:09:19

Különleges PowerPoint kiegészítőt készített az ATI

[Clubic.com] Különleges kiegészítő bemutató verzióját lehet letölteni az ATI weboldaláról . Az Office FX csomag speciális, három dimenziós effekteket, áttűnéseket és egyéb grafikus elemeket biztosít az Office irodai programcsomagokban található PowerPoint bemutatókészítő alkalmazáshoz.

[Clubic.com] Különleges kiegészítő bemutató verzióját lehet letölteni az ATI weboldaláról. Az Office FX csomag speciális, három dimenziós effekteket, áttűnéseket és egyéb grafikus elemeket biztosít az Office irodai programcsomagokban található PowerPoint bemutatókészítő alkalmazáshoz.

Az Office FX segédprogram segítségével új fényhatásokat, shaderekkel létrehozott új effekteket és háromdimenziós animációkat lehet a prezentációkba beilleszteni, melyek létrehozását a gépben található DirectX 7-9 kompatibilis -- remélhetőleg ATI Radeon -- videokártya segíti.

Az Office FX telepítéséhez ás futtatásához szükség van a Windows Update webhelyen keresztül is elérhető .NET Frameworkre is, valamint a legfrissebb DirectX 9-re. Az Office FX telepítője elindítása után felismeri az esetlegesen hiányzó szoftverkomponenseket és lehetőséget nyújt letöltésükre és telepítésükre.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 23. 12:34

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.