Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Különleges PowerPoint kiegészítőt készített az ATI

Ady Krisztián, 2004. február 02. 11:09
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Clubic.com] Különleges kiegészítő bemutató verzióját lehet letölteni az ATI weboldaláról . Az Office FX csomag speciális, három dimenziós effekteket, áttűnéseket és egyéb grafikus elemeket biztosít az Office irodai programcsomagokban található PowerPoint bemutatókészítő alkalmazáshoz.

[Clubic.com] Különleges kiegészítő bemutató verzióját lehet letölteni az ATI weboldaláról. Az Office FX csomag speciális, három dimenziós effekteket, áttűnéseket és egyéb grafikus elemeket biztosít az Office irodai programcsomagokban található PowerPoint bemutatókészítő alkalmazáshoz.

Az Office FX segédprogram segítségével új fényhatásokat, shaderekkel létrehozott új effekteket és háromdimenziós animációkat lehet a prezentációkba beilleszteni, melyek létrehozását a gépben található DirectX 7-9 kompatibilis -- remélhetőleg ATI Radeon -- videokártya segíti.

Az Office FX telepítéséhez ás futtatásához szükség van a Windows Update webhelyen keresztül is elérhető .NET Frameworkre is, valamint a legfrissebb DirectX 9-re. Az Office FX telepítője elindítása után felismeri az esetlegesen hiányzó szoftverkomponenseket és lehetőséget nyújt letöltésükre és telepítésükre.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.