Szerző: Ady Krisztián

2004. február 2. 11:09

Különleges PowerPoint kiegészítőt készített az ATI

[Clubic.com] Különleges kiegészítő bemutató verzióját lehet letölteni az ATI weboldaláról . Az Office FX csomag speciális, három dimenziós effekteket, áttűnéseket és egyéb grafikus elemeket biztosít az Office irodai programcsomagokban található PowerPoint bemutatókészítő alkalmazáshoz.

[Clubic.com] Különleges kiegészítő bemutató verzióját lehet letölteni az ATI weboldaláról. Az Office FX csomag speciális, három dimenziós effekteket, áttűnéseket és egyéb grafikus elemeket biztosít az Office irodai programcsomagokban található PowerPoint bemutatókészítő alkalmazáshoz.

Az Office FX segédprogram segítségével új fényhatásokat, shaderekkel létrehozott új effekteket és háromdimenziós animációkat lehet a prezentációkba beilleszteni, melyek létrehozását a gépben található DirectX 7-9 kompatibilis -- remélhetőleg ATI Radeon -- videokártya segíti.

Az Office FX telepítéséhez ás futtatásához szükség van a Windows Update webhelyen keresztül is elérhető .NET Frameworkre is, valamint a legfrissebb DirectX 9-re. Az Office FX telepítője elindítása után felismeri az esetlegesen hiányzó szoftverkomponenseket és lehetőséget nyújt letöltésükre és telepítésükre.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról