Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. december 9. 14:25

Sulinet Expressz digitális videókamera nélkül

Több terméket, így a laptop hordtáskát, játékvezérlőt, játékkonzolt, projektort és a digitális videokamerát is kivették a Sulinet Expressz keretén belül megvásárolható cikkek közül. Ezeket a termékeket január 9-től már egész biztosan nem lehet megvásárolni az ismert adókedvezménnyel.

[HWSW] Több terméket, így a laptop hordtáskát, játékvezérlőt, játékkonzolt, projektort és a digitális videokamerát is kivették a Sulinet Expressz keretén belül megvásárolható cikkek közül. Ezeket a termékeket január 9-től már egész biztosan nem lehet megvásárolni az ismert adókedvezménnyel.

A Sulinet Expressz program mellett még novemberben állt fel az úgynevezett projekt tanács, mely a szakmai koordinálására, a program gyakorlati megvalósításának felügyeletére és ellenőrzésére, a felmerülő problémák kezelésére, valamint az új pályázati kiírás jóváhagyására jött létre. A tanácsba az Oktatási Minisztérium, a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, illetve a Pénzügyminisztérium delegált tagokat.

A hetente ülésező projekt tanács ma döntött úgy, hogy a fenti termékeket törli a kedvezménnyel megvásárolhatók közül. A testület határozata a döntés meghozatalát követő 30. napon lép hatályba.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról