Szerző: castor

2003. december 4. 11:21

Boltokba került a magyar fejlesztésű Terminator 3 játékprogram

Az Atari kiadó bejelentette, hogy a héten már világszerte kapható lesz a magyar Clevers fejlesztőcsapat által készített Terminator 3: War of the Machines című akciójáték. Magyarországon a program már a múlt héten megvásárolható volt.

Az Atari kiadó bejelentette, hogy a héten már világszerte kapható lesz a magyar Clever's fejlesztőcsapat által készített Terminator 3: War of the Machines című akciójáték. Magyarországon a program már a múlt héten megvásárolható volt.


Terminator 3: War of the Machines

A játékban a SkyNet elleni háborút az emberek oldaláról is megvívhatjuk, de akár a gépek közé is beállhatunk, hogy elpusztítsuk a túlélőket. Mindkét fél egységei között legalább négy speciális karaktert találhatunk. Összesen háromféle játéktípus áll rendelkezésünkre a végleges változatban. Egy "control-the-points" mód, mely leginkább a Battlefield 1942, vagy az Unreal Tournament Dominationjára hasonlít, egy objektum-alapú, ahol a kijelölt helyet kell elfoglalnunk/megtámadnunk, illetve egy hagyományos deathmatch mód.

A többjátékos missziókon kívül lehetőségünk nyílik tíz darab egyéni küldetés teljesítésére is, melyekben Arnold Schwarzenegger karakterét irányíthatjuk. A modellezésnél motion-capture technológia segítségével felhasználták a színész mozgását, illetve a programban szereplő terminátor hangját is ő kölcsönözte.

A War of the Machines a budapesti székhelyű Clever's saját fejlesztésű grafikus motorját használja, amelynek egy korai verziója már bizonyított a Screamer 4x4 című autós szimulátorban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról