Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. október 9. 17:56

ADSL akció: Invitel területen is érvényes az Axelero ajánlata

Az Invitel területein is érvényes az Axelero 2003-ban havidíj nélkül előfizethető ADSL akciója. Noha a kedvezményeket az alaphálózati szolgáltató nyújtja -- jelen esetben a Matáv --, az Axelero mégis bevonta az Invitel területeit is az akcióba.

HIRDETÉS

[HWSW] Az Invitel területein is érvényes az Axelero 2003-ban havidíj nélkül előfizethető ADSL akciója. Noha a kedvezményeket az alaphálózati szolgáltató nyújtja -- jelen esetben a Matáv --, az Axelero mégis bevonta az Invitel területeit is az akcióba.

Noha az Invitel nem hirdetett meg hasonló nagykereskedelmi kedvezményt (mint internetszolgáltató azonban a jövő héttől maga is biztosítja a Matáv területen élőknek az idén havidíj nélküli ADSL csomagokat), az Axelero saját költségvetéséből gazdálkodja ki az Invitel területekről jelentkezőknek elengedett díjakat.

Az Axelero kiterjesztett akciója révén további tizenhét település lakói válthatnak most kedvezményesen ADSL-re. Mint a szolgáltató képviselőjétől megtudtuk: az Axelero ADSL akció 2004-es árai érvényesek az Invitel területekre is.

Az akciós díjcsomagok egy részét az alábbi táblázatban foglaltuk össze

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 20:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.