:

Szerző: castor

2003. szeptember 30. 10:21

Az amerikai hadsereg után a CIA is játékot fejleszt

A The Washington Times hétfői számában arról ír , hogy az amerikai hírszerzési hivatal, a CIA egy videojáték fejlesztésén dolgozik. Az alapvetően online lehetőségekre kihegyezett játék célja a terroristatámadások megelőzése lesz.

A The Washington Times hétfői számában arról ír, hogy az amerikai hírszerzési hivatal, a CIA egy videojáték fejlesztésén dolgozik. Az alapvetően online lehetőségekre kihegyezett játék célja a terroristatámadások megelőzése lesz.

Mark Mansfield, a hivatal szóvivője elmondta, hogy a több millió dollárba kerülő munkálatokban nagy segítséget jelent a Creative Technologies csapat szakértelme, akik emellett a haditengerészet számára fejlesztik a Full Spectrum Warrior című taktikai akciójátékot.

A tavalyi évben jelent meg az amerikai hadsereg megbízásából fejlesztett America's Army Operations című program, melynek célja az volt, hogy a játékosokat megismertessék a seregben használt fegyverekkel és taktikákkal, valamint kedvet csináljanak a tengerentúli fiatalok körében a bevonuláshoz. Az alapkoncepció szerint rögtön a játék megkezdése után mindenkinek át kellett esnie egy alapkiképzésen, és csak ezután nyílt lehetőség az online játékra.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.