:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. szeptember 17. 12:19

Megjelent a The Bat! levelezőprogram 2-es verziója

Hosszas várakozás és számos béta verzió után a moldáv Ritlabs szeptember elején kiadta a népszerű The Bat! levelezőprogram 2.0-ás verzióját. A fejlesztők több mint egy éve ígérgetik a számos újdonságot tartalmazó fejlettebb kliensprogram kiadását, ami végül csak a napokban jelent meg.

[HWSW] Hosszas várakozás és számos béta verzió után a moldáv Ritlabs szeptember elején kiadta a népszerű The Bat! levelezőprogram 2.0-ás verzióját. A fejlesztők több mint egy éve ígérgetik a számos újdonságot tartalmazó fejlettebb kliensprogram kiadását, ami végül csak a napokban jelent meg.

Az új verzió több újdonságot és némileg módosított kezelőfelületet is tartalmaz. A legfontosabb változások a korábbi verzióhoz képest: teljes körű IMAP-támogatás, plugin-támogatás (például spamszűrő, beépülő víruskereső), HTML-szerkesztő levélküldéshez, PGP/MIME-támogatás, beépített PGP v6-8 valamint beépített határidőnapló, illetve időzítő.


A The Bat! 2.0

A szoftver magyar viszonteladójának tájékoztatása szerint azok számára, akik 2002. október 8. és 2003. január 3 között vásárolták meg a programot a Macasoft Bt.-től, a verziófrissítés ingyenes. Mindenki más a 2003. október 28-ig tartó akció keretében az 1-esről féláron frissítheti az új verzióra levelezőprogramját (ez például magánszemélyeknek most 3600 forint + áfa).

A viszonteladó intelme szerint aki a 2.0-ás változatot telepíti, a levélfájlok módosítása miatt már nem tud később visszatérni az 1-es verzióhoz, így a letöltés és telepítés csak azoknak ajánlott, akik elszánták magukat a váltásra. További részletek a www.thebat.hu oldalon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról