:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 25. 17:19

Megkezdődött az Office 2003 gyártása: a hivatalos premier október 21-én esedékes

A Microsoft bejelentette, hogy elkészültek az új Microsoft Office fő összetevői, és megkezdődött a termékek gyártása, így az Office új kiadása hamarosan a felhasználók rendelkezésére áll.

A Microsoft bejelentette, hogy elkészültek az új Microsoft Office fő összetevői, és megkezdődött a termékek gyártása, így az Office új kiadása hamarosan a felhasználók rendelkezésére áll.

A Microsoft Office System hatékonyságnövelő alkalmazásokból, kiszolgálókból és szolgáltatásokból áll. Megtalálhatók benne a Microsoft Office 2003 különféle kiadásai, illetve az összes Microsoft Office alapalkalmazás, a Word, az Excel, a PowerPoint, az Access, az Outlook, a Visio, a FrontPage és a Publisher 2003-as változatai. Az alapvető termékek képességei a Microsoft Office Rendszer megoldásokkal tovább bővíthetők a Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003, a Microsoft Exchange Server 2003, a Microsoft Office Live Meeting és a három új alkalmazás, a Microsoft Office InfoPath 2003, Microsoft Office Live Communications Server 2003 és Microsoft Office OneNote 2003 szolgáltatásaiban rejlő hatékonyságnövelő lehetőségek kiaknázásával.

A Microsoft Office System a Microsoft történetének egyik legnagyobb és legsikeresebb fejlesztési és bétatesztelési projektje keretében készült el. Több mint hatszázezer bétatesztelő -- a korábbi teszteléseknél körülbelül háromszor több résztvevő -- adott részletes visszajelzéseket az elmúlt év során a Microsoftnak, amely így az eddigi legstabilabb és leginnovatívabb Office terméket fejlesztette ki.

A Microsoft Office System termékei 2003. szeptember 1-jétől szerepelnek a mennyiségi licencelési árlistán. Egyes OEM-gyártók várhatóan szeptember végétől már szállítanak Office 2003 szoftverrel előtelepített gépeket. A dobozos termék az Egyesült Államokban és Kanadában október 21-től lesz kapható. A Microsoft hivatalosan ekkor fogja bejelenteni az új Microsoft Office Rendszert New Yorkban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 20:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.