:

Szerző: Ady Krisztián

2003. augusztus 21. 10:55

Új hangkártya és hangszórórendszer a Terratec kínálatában

Újabb termékkel bővíti Aureon termékcsaládját a német Terratec: külső, USB porthoz csatlakoztatható hangkeltőt, hangkártyát vett fel kínálatába. Az apró kiegészítő segítségével bármelyik USB porttal rendelkező PC vagy notebook azonnal hatcsatornás hangzásra lesz képes. A kiegészítő használatához Windows XP operációs rendszer esetén meghajtóprogramot sem kell telepíteni.

Újabb termékkel bővíti Aureon termékcsaládját a német Terratec: külső, USB porthoz csatlakoztatható hangkeltőt, hang"kártyát" vett fel kínálatába. Az apró kiegészítő segítségével bármelyik USB porttal rendelkező PC vagy notebook azonnal hatcsatornás hangzásra lesz képes. A kiegészítő használatához Windows XP operációs rendszer esetén meghajtóprogramot sem kell telepíteni.

A külső hangkeltő nem igényel külső áramforrást sem, az USB porton keresztül, a számítógépből kapja a szükséges energiát. A hat kimenet mellett két bemenet és külön fejhallgatókimenet is található rajta. Különlegesség, hogy a Terratec Aureon 5.1 USB digitális ki- és bemenettel is rendelkezik. A Terratec új hangkeltője szeptembertől lesz kapható.

A TerraTec Aureon Sky és Space kártyák képességeit, a Space 7.1-csatornás kimenetét az új Terratec HomeArena TXR 884 hangszórókészlettel lehet igazán kiaknázni. A cég legújabb, 8-csatornás hangszórókészlete 84 W RMS összteljesítményre képes. A kompakt szatellitek 3"-os hangszórókat tartalmaznak, a subwooferben 5"-os mélysugárzó található.

A HomeArena TXR 884 hangszórókészlet a ConnX.1 technológia segítségével optimális hangzást biztosít egyszerű sztereó forrás esetén is, míg a SurFE technológia az 5.1 csatornás forrás 7.1 csatornára történő "átalakításáért" felel. A Terratec új hangszórókészlete szintén szeptembertől lesz megvásárolható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.