Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 19. 16:05

Ingyen játék jár a PlayStation 2-höz

A Sony Computer Entertainment of America bejelentette, hogy az internetezéshez szükséges kiegészítőkkel együtt értékesített PlayStation 2 konzolhoz a jövőben ingyen mellékelik az ATV Offroad Fury 2 játékot. A játékgép és a szoftver ára 199 dollár lesz, az internetes készlet nélkül kapható PlayStation 2 pedig továbbra is 179 dollárért lesz kapható.

A Sony Computer Entertainment of America bejelentette, hogy az internetezéshez szükséges kiegészítőkkel együtt értékesített PlayStation 2 konzolhoz a jövőben ingyen mellékelik az "ATV Offroad Fury 2" játékot. A játékgép és a szoftver ára 199 dollár lesz, az internetes készlet nélkül kapható PlayStation 2 pedig továbbra is 179 dollárért lesz kapható.

Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment of America alelnöke közölte, hogy jelenleg az eladott PlayStation 2 konzolok mintegy 20 százaléka az internetes csomaggal együtt kerül értékesítésre, 80 százaléka pedig hálózati adapter nélkül. Azonban az ingyenes játékkal együtt az internetes bővítőt is tartalmazó csomag népszerűsége várhatóan emelkedni fog és az összes eladásnak akár harmadát is kiteheti.

A Sony utoljára 2002 májusában, az E3 kiállítás idején csökkentette a PlayStation 2 árát, a készülék azóta változatlan, 199 dolláros áron kapható az Egyesült Államokban. Szakértők arra számítottak, hogy idén májusban, az E3 idején újabb árcsökkentést jelent be a Sony, azonban a japán vállalat másképp növelte a konzol iránti keresletet: változatlan áron kínálta a PlayStation 2-t, azonban ingyen mellékelte hozzá az internetes csatlakozáshoz szükséges készletet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról