Szerző: roberto

2003. augusztus 12. 10:29

A Mozilla böngészőprogram-csomag számos elismerést kapott

[Linux Journal, PCWorld.com, MozillaZine] Az elmúlt hetekben a

[Linux Journal, PCWorld.com, MozillaZine] Az elmúlt hetekben a Mozilla böngészőprogram-csomag több elismerést is kapott. A linuxos világ elsőszámú magazinja, a kilenc éves Linux Journal augusztusi számában a lap szerkesztői szokás szerint több kategóriában is megjelölték az év legjobb szoftverét, és a 2003-as év webböngészője, kliensszoftvere a Mozilla 1.4-es kiadása lett.

A PC World magazin júliusi számának Best of 2003 versenyén a webböngészők kategóriában, nagyobb mezőnyben szintén a Mozilla lett az év szoftvere. Az indoklás szerint, a "böngészőháborúnak talán vége, de a böngészők innovációjának korántsem. [...] Az Internet Explorerrel ellentétben a Mozilla a felbukkanó ablakokat beépített eszközzel állítja meg, siteonként kezeli a cookie-kat és a jelszavakat, IRC-klienssel és egy nagyszerű levelező programmal is rendelkezik, amelyben intelligens spamszűrés található".

A német c't magazin pedig a legjobb spamellenes szoftver címmel tüntette ki a Mozilla csomagban találhatő levelezőprogramot. A magazin szerint a Mozilla spamszűrője jobb az Apple Mailnél, a Mailshield Desktopnál, mag mögé utasítja a SpamBayest, a SpamCatchert, a SpamNetet, a SpamPalt és a SpamSieve-t. A megazin szerint "mindenkinek, aki manapság spamellenes megoldást keres, el kellene gondolkodnia a Mozillára való átálláson".

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.