Szerző: roberto

2003. augusztus 12. 10:29

A Mozilla böngészőprogram-csomag számos elismerést kapott

[Linux Journal, PCWorld.com, MozillaZine] Az elmúlt hetekben a

[Linux Journal, PCWorld.com, MozillaZine] Az elmúlt hetekben a Mozilla böngészőprogram-csomag több elismerést is kapott. A linuxos világ elsőszámú magazinja, a kilenc éves Linux Journal augusztusi számában a lap szerkesztői szokás szerint több kategóriában is megjelölték az év legjobb szoftverét, és a 2003-as év webböngészője, kliensszoftvere a Mozilla 1.4-es kiadása lett.

A PC World magazin júliusi számának Best of 2003 versenyén a webböngészők kategóriában, nagyobb mezőnyben szintén a Mozilla lett az év szoftvere. Az indoklás szerint, a "böngészőháborúnak talán vége, de a böngészők innovációjának korántsem. [...] Az Internet Explorerrel ellentétben a Mozilla a felbukkanó ablakokat beépített eszközzel állítja meg, siteonként kezeli a cookie-kat és a jelszavakat, IRC-klienssel és egy nagyszerű levelező programmal is rendelkezik, amelyben intelligens spamszűrés található".

A német c't magazin pedig a legjobb spamellenes szoftver címmel tüntette ki a Mozilla csomagban találhatő levelezőprogramot. A magazin szerint a Mozilla spamszűrője jobb az Apple Mailnél, a Mailshield Desktopnál, mag mögé utasítja a SpamBayest, a SpamCatchert, a SpamNetet, a SpamPalt és a SpamSieve-t. A megazin szerint "mindenkinek, aki manapság spamellenes megoldást keres, el kellene gondolkodnia a Mozillára való átálláson".

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról